ŽENE S KRAGRLICOM PT.2: MIMA

ŽENE S KRAGRLICOM PT.2: MIMA

Ona je posve netipična operna pjevačica koja odlično balansira obaveze na mnogo životnih polja. Na pitanje kako joj sve to uspijeva, odgovara da je jako važna podjela poslova i podrška supruga bez kojeg to ne bi bilo moguće. Više o Mimi čitajte u nastavku.

 

 

Mima je članica ansambla u HNK Zagreb i već desetu godinu pjeva u zboru, a također ima priliku pjevati i solo uloge što je jako veseli i doprinosi stalnom napretku.

 

Kako bi opisala svoj stil?
Stilski sam osebujna, ponesu me trenutak i raspoloženje pa to bude ključno u odabiru outfita. Modni dodaci mi dolaze periodično, trenutno sam pasionirano zaljubljena u vaše naušnice s Vučedolskom golubicom. 
 
Reci nam nešto više o svom sastavu.
Tri soprana: ONE (čita se na hrvatskom) uz mene čine još Ana i Mia, a baš danas nam je - simbolično - 5 godina postojanja. Sve tri smo akademski obrazovane glazbenice i nižemo krasne koncerte duž cijele lijepe naše. Uživamo približavajući operno pjevanje i klasičnu glazbu publici na jedan nov i zanimljiv način, kroz uhu poznate skladbe. Koncerti koje imamo u najavi su 10.7. Pag, 26. i  27.7 Orebić i 4.8. Drvenik Veliki. 
 

Što radi Mima kad ne pjeva?
Kad ne pjevam u HNK niti sa Tri soprana ONE, onda sinkroniziram crtane filmove i uživam u tom dijelu gdje mogu uvijek biti dijete. Trenutno me možete čuti kako u crtiću Noina arka pjevam jednu slatku sovicu. Kad ne radim, provodim vrijeme sa obitelji i prava sam nogaćmama. Sinovi aktivno treniraju nogomet i zdušno ih pratimo na turnirima te nastojimo biti stalna podrška.
 

Opiši nam svoje mind&body care rituale.
Veliki sam salatoman i više volim priloge nego glavna jela. Trenutno sam u fazi pijenja soka od jabuke i ljutog đumbira. Volim isprobavati razne kreme za lice i tijelo te obožavam masaže lica, a uz to redovno idem kod fizioterapeuta.
Što se tiče mindcare situacije tu njegujem i prakticiram duhovnost, povremeno volim porazgovarati i sa terapeutkinjom. Na dnevnoj bazi tu su razgovori s prijateljicama, neprocjenjivo je priuštiti si one male ženske gušte te ukrasti koju minuticu sa sebe.

Male, ali velike stvari koje činiš iz ljubavi prema planeti. 
Razdvajam plastiku i recikliram te dosta pazim da ne bude nepotrebnog trošenja vode. Na svom balkonu uzgajam špinat i blitvu, a ponukala me dohrana kod moje bebe prije četiri godine - bilo je fenomenalno otići na balkon i ubrati netretirane
namirnice za potpuno zdrav obrok. 

Tvoje najdraže postignuće je...
Bez razmišljanja to što sam mama.

Imaš li koju neostvarenu želju?
Potpuno sam zadovoljna i ispunjena na privatnom i na poslovnom planu, no voljela bih da su sva djeca na planeti zdrava. 
Natrag na blog

POKRENI KREATIVNE KOTAČIĆE

Kreativnost je poput kotačića koji kad se jednom pokrenu, ne staju.

Vidi više