Besplatna GLS dostava u Hrvatskoj od 50 €

Besplatna dostava za međunarodne pošiljke od 80 €

Tvoja košarica

Tvoja košarice je prazna

ŽENE S KRAGRLICOM PT.2: MIMA

ŽENE S KRAGRLICOM PT.2: MIMA

Ona je posve netipična operna pjevačica koja odlično balansira obaveze na mnogo životnih polja. Na pitanje kako joj sve to uspijeva, odgovara da je jako važna podjela poslova i podrška supruga bez kojeg to ne bi bilo moguće. Više o Mimi čitajte u nastavku.

 

 

Mima je članica ansambla u HNK Zagreb i već desetu godinu pjeva u zboru, a također ima priliku pjevati i solo uloge što je jako veseli i doprinosi stalnom napretku.

 

Kako bi opisala svoj stil?
Stilski sam osebujna, ponesu me trenutak i raspoloženje pa to bude ključno u odabiru outfita. Modni dodaci mi dolaze periodično, trenutno sam pasionirano zaljubljena u vaše naušnice s Vučedolskom golubicom. 
 
Reci nam nešto više o svom sastavu.
Tri soprana: ONE (čita se na hrvatskom) uz mene čine još Ana i Mia, a baš danas nam je - simbolično - 5 godina postojanja. Sve tri smo akademski obrazovane glazbenice i nižemo krasne koncerte duž cijele lijepe naše. Uživamo približavajući operno pjevanje i klasičnu glazbu publici na jedan nov i zanimljiv način, kroz uhu poznate skladbe. Koncerti koje imamo u najavi su 10.7. Pag, 26. i  27.7 Orebić i 4.8. Drvenik Veliki. 
 

Što radi Mima kad ne pjeva?
Kad ne pjevam u HNK niti sa Tri soprana ONE, onda sinkroniziram crtane filmove i uživam u tom dijelu gdje mogu uvijek biti dijete. Trenutno me možete čuti kako u crtiću Noina arka pjevam jednu slatku sovicu. Kad ne radim, provodim vrijeme sa obitelji i prava sam nogaćmama. Sinovi aktivno treniraju nogomet i zdušno ih pratimo na turnirima te nastojimo biti stalna podrška.
 

Opiši nam svoje mind&body care rituale.
Veliki sam salatoman i više volim priloge nego glavna jela. Trenutno sam u fazi pijenja soka od jabuke i ljutog đumbira. Volim isprobavati razne kreme za lice i tijelo te obožavam masaže lica, a uz to redovno idem kod fizioterapeuta.
Što se tiče mindcare situacije tu njegujem i prakticiram duhovnost, povremeno volim porazgovarati i sa terapeutkinjom. Na dnevnoj bazi tu su razgovori s prijateljicama, neprocjenjivo je priuštiti si one male ženske gušte te ukrasti koju minuticu sa sebe.

Male, ali velike stvari koje činiš iz ljubavi prema planeti. 
Razdvajam plastiku i recikliram te dosta pazim da ne bude nepotrebnog trošenja vode. Na svom balkonu uzgajam špinat i blitvu, a ponukala me dohrana kod moje bebe prije četiri godine - bilo je fenomenalno otići na balkon i ubrati netretirane
namirnice za potpuno zdrav obrok. 

Tvoje najdraže postignuće je...
Bez razmišljanja to što sam mama.

Imaš li koju neostvarenu želju?
Potpuno sam zadovoljna i ispunjena na privatnom i na poslovnom planu, no voljela bih da su sva djeca na planeti zdrava.