POKRENI KREATIVNE KOTAČIĆE

Kreativnost je poput kotačića koji kad se jednom pokrenu, ne staju. Na isti način nastala je i Kragrlica. Kotačići se i dalje vrte, a želja nam je zavrtjeti i tvoje jer tko zna kuda će te dovesti kad se jednom pokrenu. 

Digitalne ili u kolaž tehnici, crtane kistom, olovkom, pastelom ili nekom drugom tehnikom, sve su ilustracije dobrodošle, jedino je bitno da na sebi imaju jasno vidljiv nakit koji se nalazi na tvojoj listi želja i koji želiš osvojiti. Svoju ilustraciju u velikoj rezoluciji možeš poslati na mail info@kragrlica.com uz naslov: Za natječaj/Ilustracije. 

Svakog mjeseca odabrat ćemo jednog ili više dobitni/ka/ca, ovisno o broju pristiglih ilustracija i o tome koje nam se najviše svide. Ako odaberemo baš tvoju ilustraciju, o tome ćemo te obavijestiti elektronskim putem. U istom mailu primit ćeš i potvrdu da je tvoj nakit u fazi pripreme i tražit ćemo te podatke za slanje istog. Zadržavamo pravo da nagrađene ilustracije podijelimo sa svojim fanovima na društvenim mrežama, webu i sl., kako bi ih i dalje poticali na kreativnost, razvijanje vještina i rad na sebi. 

Veselimo se tvojoj ilustraciji! 

Inspiriraj se

Miš, olovku ili kist u ruke i kreni stvarati! Ovo su samo neke od vaših ilustracija koje su nas oduševile, prava mala remek djela koja istovremeno govore o vama, o nama i o vremenu u kojem su nastala.