O NAMA


"Kragrlica je mali brend s velikom vizijom. Ideje vodilje su nam ljubav i strast prema stvaranju u kombinaciji s modnom etikom i održivošću." 

Modna etika ne isključuje estetiku, naprotiv, divno se slažu zajedno.

Počevši od sebe, želimo mijenjati način na koji modna industrija koristi radnu snagu te izrađuje i odlaže proizvode. Budućnost je upravo spora moda koja podrazumjeva korištenje eko održivih materijala od kojih procesom ručne izrade i dorade nastaju prekrasni, pročišćeni i bezvremenski komadi.
Materijali koje koristimo u potpunosti su prirodni i razgradivi. Veliku pozornost posvećujemo detaljima pa tako svaki komad nakita dolazi s uputama za njegu i mini setom koji se sastoji od najfinijeg brusnog papira. Kad otvorite svoj paketić s nakitom, nadamo se da ćete osjetiti barem djelić kreativne energije koja je prisutna u svakoj etapi: od nastanka ideje, konačnog dizajna i njegove realizacije kroz izradu, do procesa pakiranja.

Od žene, ženi! 

Nije lako, ali je i prekrasno biti žena! Za nas je svaka žena kraljica i želimo da se tako i osjeća. Pročišćen i suvremeni dizajn našeg nakita nenametljivo grli ženstvenost i naglašava snagu koju svaka od nas nosi u sebi. Najveći kompliment našem nakitu i kruna našem radu je upravo taj da se osjećate kao kraljice dok ga nosite.

Osvojili smo srca diljem regije. Zašto nas volite?

Zato jer vas vidimo i čujemo dok zajedno rastemo i zato jer nam je važno da od nas ne dobijete samo nakit, već i emociju. 

Welcome to the place where fashion meets passion!