O NAMA

 

 

Stavljamo naglasak na etičko poslovanje i želimo biti u skladu s prirodom, očuvanjem okoliša i održivim razvojem. Materijali s kojima radimo u potpunosti su prirodni i razgradivi, baš kao i sva ambalaža koju koristimo. Budućnost planeta je upravo spora moda koja podrazumjeva korištenje prirodnih materijala od kojih nastaju prekrasni, pročišćeni i bezvremenski komadi nosivi desetljećima.

 

MJEDNA JEDINICA ZA SREĆU

 

Kragrlicu možda najbolje opisuje slogan koji su joj "prišili" fanovi prepoznavši ljubav pretočenu u cijelu priču: mjedna jedinica za sreću. Uz ljubav prema stvaranju, zajedno s vama činimo krug koji se sastoji od poticanja kreativnosti i društvene odgovornosti na koju vas pozivamo kada osjetimo da nije dovoljno samo promatrati svijet oko sebe, već i djelovati. 
Stavljamo naglasak na prirodnu ljepotu žene i biramo da modeli u našim kampanjama nose minimalan, nenametljiv make-up. Pročišćen i suvremeni dizajn našeg nakita nenametljivo grli ženstvenost i naglašava snagu, ali i razigranost koju svaka od nas nosi u sebi.