Besplatna GLS dostava u Hrvatskoj od 50 €

Besplatna dostava za međunarodne pošiljke od 80 €

Tvoja košarica

Tvoja košarice je prazna

ŽENE S KRAGRLICOM PT.1: LEA MARIA

ŽENE S KRAGRLICOM PT.1: LEA MARIA

Ovo je prvi u seriji mini intervjua koji predstavljaju vas, djevojke i žene koje nose Kragrlicu. Sudionice s nama dijele svoje životne priče, lifestyle, neostvarene snove, a ponekad i strahove. Lea Maria nam je zapela za oko svojom prirodnošću i jednostavnošću življenja pa smo je poželjeli predstaviti vama koji ste dio naše male zajednice. Lea Maria se potpuno otvorila i neizmjerno joj hvala na tome. Čitajte, inspirirajte se i uživajte.   

 

 

Što bi istaknula kao svoje najdraže postignuće?

Sretna sam što sam u ranijim fazama svog života bila ekstrovertiranija i hrabrija nego danas. Nisam pretjerano sumnjala u sebe, iako vjerujem da je zdrava doza kriticizma uvijek dobro došla. Ovo govorim iz razloga jer sam kao dijete provela veliki dio svog vremena na kazališnim pozornicama, glumeći i plešući, dok sam danas mnogo više introvertiranija i sve manje sklona javnom eksponiranju. Zbog toga bih kao najdraže postignuće istaknula završenu osnovnu baletnu školu koja me obilježila kroz odrastanje i naučila vrijednostima kao što su predanost, disciplina i težnja ka napretku.

Kakva je Lea stilski?

Moj stil karakterizira spoj klasičnih, jednostavnih komada i vintage elemenata, upotpunjenih sa statement nakitom poput Kragrlice. Bez nakita ne izlazim van - to je moj must have, neovisno o prilici ili odjevnoj kombinaciji. Vodim se načelom da je manje više, birajući neutralne boje, prirodne tkanine i komade odjeće koje mogu nositi godinama.

 

 

Čime se baviš?

Uživam u svom poslu kao Social Media Manager u Hrvatskoj gospodarskoj komori. U marketingu najviše cijenim to što mi pruža priliku da izrazim svoju kreativnost i stalno napredujem. U slobodno vrijeme bavim se fotografijom i izuzetno sam sretna i zahvalna kada netko prepozna moj stil fotografiranja i javi mi se za suradnju. :)

Kako izgleda tvoj mind & body selfcare?

Već nekoliko godina imam zanimljivu suputnicu na svom životnom putu, a to je moja anksioznost. Sjećam se svog prvog napadaja panike i osjećaja srama koji me pratio tada i svaki puta kada bi se ponovio. Danas mogu reći da poznata krilatica “svako zlo za neko dobro” zaista ima smisla. Vjerujem da me anksioznost učinila senzibilnijom osobom s puno većim razumijevanjem za druge, ali i sebe. Danas, kada osjećam nelagodu, nastojim utišati unutrašnje osude, prihvatiti da se radi o prolaznom stanju i prilici za osobni rast. Izreka "mens sana in corpore sano" nije uzalud nastala, što definitivno uviđam nakon svake fizičke aktivnosti. Nisam baš sportski tip, ali volim svaki dan ići biciklom na posao, obožavam šetati, posebno u prirodi, a kada sam baš jako dobro raspoložena, povremeno odradim i pilates trening. :)

 

 

Male stvari koje prakticiraš iz ljubavi prema Planeti?

Prije svega, trudim se biti osvješteni konzumerist i izbjegavati impulzivne kupnje, osobito kada je riječ o odjeći. U današnjem svijetu teško je ostati imun na stalno promjenjive trendove, ali smatram da već imam više nego što mi je potrebno i to mi je na umu pri svakoj kupnji. Također, nastojim kupovati rabljenu odjeću i podržavati manje brendove. Osim toga, već osam godina prakticiram biljnu prehranu, a uvijek sa sobom nosim torbu za namirnice i svoju bocu s vodom. :)

 

 

Imaš li kakvih neostvarenih želja?

Oduvijek sam sanjala da ću dio svog života provesti u nekom većem europskom gradu poput Barcelone. Iako sam je do sada posjećivala samo kao turist, taj san se još nije ostvario. No, tko zna što mi budućnost donosi.