Copy of O NAMA

"Kragrlica je mali brend s velikom vizijom. Ideje vodilje su nam ljubav i strast prema stvaranju u kombinaciji s modnom etikom i održivošću."

 

Modna etika ne isključuje estetiku, naprotiv, divno se slažu zajedno.

 

Počevši od sebe, želimo mijenjati način na koji modna industrija koristi radnu snagu te izrađuje i odlaže proizvode. Budućnost je upravo spora moda koja podrazumjeva korištenje eko održivih materijala od kojih procesom ručne izrade i dorade nastaju prekrasni, pročišćeni i bezvremenski komadi.
Materijali koje koristimo u potpunosti su prirodni i razgradivi. Veliku pozornost posvećujemo detaljima i zato svaki komad nakita dolazi u pažljivo dizajniranoj kutijici i s uputama za njega, tako da ga možeš imati i nositi desetljećima.

 

Kragrlica = mjedna jedinica za sreću

Osvojili smo srca diljem regije. Zašto nas volite? Zato jer vas vidimo i čujemo dok polako rastemo i zato jer nam je važno da nakit koji izlazi iz naše radionice probudi emociju. Kragrlicu možda najbolje opisuje slogan koji su joj "prišili" fanovi prepoznavši ljubav pretočenu u cijelu priču: mjedna jedinica za sreću. 
Kad otvoriš svoj paketić s nakitom, nadamo se da ćeš osjetiti barem djelić kreativne energije koja je prisutna u svakoj etapi: od nastanka ideje, konačnog dizajna i njegove realizacije kroz izradu, do procesa pakiranja.

 

Od žene, ženi! 

Pročišćen i suvremeni dizajn našeg nakita nenametljivo grli ženstvenost i naglašava snagu koju svaka od nas nosi u sebi. Naglasak stavljamo na prirodnu ljepotu žene tako da modeli u našim kampanjama nose minimalan, nenametljiv make-up. Posebno nam je drago što je to prepoznao talijanski Vogue te neke od naših fotografija uvrstio u svoju foto galeriju. 

 

 

Welcome to the place where fashion meets passion!