UPUTE I UVJETI KORIŠTENJA POKLON BONA


Korištenje poklon bona prilikom kupnje na našem webu vrlo je jednostavno - nakon što u košaricu dodaš predmet svojih želja (ili više njih), u polje za popust unesi jedinstveni kod koji se nalazi na unutrašnjosti tvog poklon bona (kombinacija brojeva i slova odmah ispod bar koda). FInalni iznos automatski će se umanjiti za iznos poklon bona. Dovrši kupnju tako što ćeš popuniti adresu za slanje paketa i odabrati način plaćanja, a ako imaš bilo kakvih poteškoća, tu smo za tebe na Instagramu, Facebooku ili putem maila: info@kragrlica.com. 
 
Ako nikad prije nisi čula za našu listu čekanja, sad je pravo vrijeme da te upoznamo s njom. Sav naš nakit izrađuje se po narudžbi i nemamo unaprijed gotovih komada, tako da ćeš nakon narudžbe morati pričekati sedam dana na izradu. Razlog tome je veliki broj narudžbi, mali broj ručica koje nakit izrađuju i naš etički pristup cijelom procesu proizvodnje. 
Nakon slanja paketića primit ćeš mail s tracking brojem tako da u bilo kojem trenu možeš pratiti njegov status. 

INFO: sniženja, promotivni popusti te kodovi za popuste ne vrijede za kupnju poklon bonova. Trenutno ne postoji mogućnost korištenja poklon bona uz kodove za popust. Ako je cijena na webu već snižena, poklon bon vrijedi i za snižene proizvode. 

Trenutno nemamo mogućnost prijenosa neiskorištenog iznosa s bona, no zato imaš izbor od preko 150 naših proizvoda te bonove u iznosima od 150, 200, 250 i 400 kuna koji pokrivaju sve cjenovne rangove naših proizvoda pa ćeš sigurno pronaći nešto za sebe.