UPUTE I UVJETI KORIŠTENJA POKLON BONA


Korištenje poklon bona prilikom kupnje na našem webu vrlo je jednostavno - nakon što u košaricu dodaš predmet svojih želja (ili više njih), u polje za popust unesi jedinstveni kod koji se nalazi na unutrašnjosti tvog poklon bona (kombinacija brojeva i slova odmah ispod bar koda). FInalni iznos automatski će se umanjiti za iznos poklon bona. Dovrši kupnju tako što ćeš popuniti adresu za slanje paketa i odabrati način plaćanja, a ako imaš bilo kakvih poteškoća, tu smo za tebe na Instagramu, Facebooku ili putem maila: info@kragrlica.com. 
Ako nikad prije nisi čula za našu listu čekanja, sad je pravo vrijeme da te upoznamo s njom. Sav naš nakit izrađuje se po narudžbi i nemamo unaprijed gotovih komada, tako da ćeš nakon narudžbe morati pričekati sedam dana na izradu. Razlog tome je veliki broj narudžbi, mali broj ručica koje nakit pripremaju te naš etički pristup cijelom procesu proizvodnje. 
Nakon slanja paketića primit ćeš mail s tracking brojem tako da u bilo kojem trenu možeš pratiti njegov status. 
Preostali, neiskorišteni iznos poklon bona moguće je iskoristiti prilikom iduće kupnje. Sve što trebaš napraviti je u polje za popust ponovno utipkati serijski broj bona. 

Napomena: sniženja, promotivni popusti te kodovi za popuste ne vrijede za kupnju poklon bonova. Trenutno ne postoji mogućnost korištenja poklon bona uz kodove za popust. Ako je cijena na webu već snižena, poklon bon vrijedi i za snižene proizvode.